Klamydia? Omöjligt!

2011-03-10 ♥ 11:04:04 | Kategori >> jag tipsar er | KOMMENTARER (4)

Jag bara måste tipsa er om den här tråden på FL. Det är så jäkla kul så det är fan helt sanslöst. Hur en (ja tre egentligen) kan leva i sån otrolig förnekelse är alltså otroligt.
Jag har alltså apflabbat mig igenom hela tråden.
Den går alltså ut på att trådstartaren har testat positivt för klamydia på mvc och väljer hellre att tro att det spontanupstått i kroppen än att mannen varit och busat med fel mus, so to speak.
In och läs, det kommer göra er dag



Kommentarer
Postat av: Sannie

Ha en awesome fredag va ja :D

2011-03-11 @ 13:35:39
URL: http://sannie.blogg.se/
Postat av: pubes

sv: ja nog för att JAG brukar vara segast i världen, men när tillomed min pappa har sett den så måste jag nog hålla med dig, du är lite sen ;)

2011-03-11 @ 19:36:50
URL: http://pubes.blogg.se/
Postat av: Magdalena

Fin blogg!

2011-03-12 @ 09:10:47
URL: http://wanbe.blogg.se/
Postat av: Pubes

Sv: Ja men du, den satt jag och läste igenom igår! Blev så sur över att den är still going och att hon inte fått tillbaka sitt andra testsvar. Det är ju roligare att läsa en gammal tråd så man får veta slutet på historien på en gång!;) iaf, nu kanske jag är lite elak, men nånstans hoppas jag att testet visar samma svar igen bara för hennes egen skull, hon verkar va så sjukt naiv! Sen fick jag jättemycket sten frisk-vibbar (tre kronor) av hennes man! Sitter fortfarande å nekar trots hon va oskuld när dom träffades. Visst hade han sagt att han var det också, men nog tror jag han har varit å doppat nånannanstans allt!;) Ja du ser hur besatt jag blev av tråden.. I should get a life!

2011-03-12 @ 15:44:18
URL: http://pubes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0