Fuck yeah it's Friday

2011-05-27 ♥ 08:39:22 | Kategori >> vardagliga betraktelser | KOMMENTARER (2)

bloggtorka, jomenvisst, det kan man nog säga.
Men det händer ju verkligen ingenting. Har kommit av mig med träningen som fan. Fick äntligen mina efterlängtade och hiskeligt försenade celsiusdrycker och skulle komma igång isamband me dem tänkte jag.
Men då gick jag ju och fick bihåleinflammation så det sket ju sig rätt så rejält.
Mår bättre idag, har sprutat koksalt like a crazy person, och det hjälpte faktiskt. Men idag så regnar det och jag måste städa, duscha, diska klart innan halv två för skitungen min ska till BVC på treårskontroll (antar jag eftersom han är tre år, även om det stod 2års kontroll på kallelsen)
Så idag blir det inget. Sen är det ju helg.
Ska på inflyttningsfest hos fina Sara i morgon och det ska bli jättekul!

Har börjat röka igen, usch, så himla dumt jag vet. Efter att ha hållt upp i 4.5 år. Men jag kör över sommaren sen slutar jag igen.

Ja, det var väl det. Väger väl typ hundra kilo då jag bara ätit massa skit och inte rört på mig för fem öre. Men som sagt, tar tag i det där efter helgen.

Puss!


Hej Träningsvärk!

2011-05-11 ♥ 08:35:25 | Kategori >> Svettas | KOMMENTARER (0)

Var ute och promenerade och jobbade med Karlasnuttan i går, på hälsans sig som vi gick, finns det ett utegym. Så vi dundra på där med maskinerna och situps gjorde vi och ja gjorde mina twists.
Kände redan i går kväll att de började verka. Men i morse, holy cow, jag kom nästan inte upp ur sängen.
Fan va underbart det är.

Nu ska ja dammsuga och tvätta fönstren på balkonen, införskaffade mig fönsterputs i går (köpte fasen rengöringsmedel för 200spänn, bonkers)

Puss på er!


Yihooo jag vann!

2011-05-10 ♥ 08:53:25 | Kategori >> vardagliga betraktelser | KOMMENTARER (4)

men gudars det är väl tur att man då och då kikar in på bloggen.
Hade varit med och tävlat om presenkort från geggamoja hos bambi. Och jag vann! Men det hade jag missat att jag gjort. Förmodligen hade ja väl miljoners inlägg på bloglovin och då klickar jag bara förbi en heldel inlägg och tydigen även inlägget om att jag vann.
Nu hade hon kommenterat här så jag hoppas jag inte var för sent ute att svara.
De lönar sig visst att vara med i tävlingar.
Jag måste faktiskt säga att hon har bland de bästa bloggarna jag läst. En blandning av det mesta (barn, mat, psykologi, genus, bakverk blandannat).
Och definitivt den blogg jag fått ut mest av. Tex om jag ska testa någon maträtt så tar jag av hennes recept (hennes kycklingcannelloni har typ blivit min paradrätt här hemma haha). Jag ska göra hennes death by chocolate kaka nästa vecka. En gång tipsade hon om en webbutik som sålde min sons nalle, som jag hade letat efter i miljoner år, så vi kunde han en extra (vilket sen visade sig att det behövdes då vi tappade bort orginalnallen) och nu vinner man presentkort på 500 lagom till barnet sommargarderob skall införskaffas.
wowsa är så himla glad nu!


tröttmössa

2011-05-03 ♥ 07:29:21 | Kategori >> vardagliga betraktelser | KOMMENTARER (4)

nej nu lägger vi ner projektet "treåring behöver ej sova middag" nu börjar han knoppa av vid halv sex sen på kvällarna lite för ofta. Funkar ju inte. Han hinner inte äta middag, man hinner inte borsta tänderna eller byta blöja på honom. Han vaknadr halv sex på morgonen.Jädrar i mig va förbannad han var i morse när jag hävdade min rätt att sova till klockan sju.
Efter typ tjugo minuters sitta på golvet o grina, resignerade han o la sig brevid mig i sängen. Men det är inte alla dagar det funkar heller.
Nä han är uppenbarligen inte redo så napping it is.
I går kom Karla förbi med rakmaskinen, så på eftermiddagen blir det hårtrimmning av litet envist barn. Vi får väl se hur bra det går.
Puss på er!


aouchie

2011-05-02 ♥ 12:30:42 | Kategori >> Svettas | KOMMENTARER (0)

fan vad det straffade sig att ligga på latsidan med situpsen hela helgen, har inte gjort sen i torsdags och idag är det dag 15, så det blev 12+13+14+15 situps och twists. Alltså 54situps och 54 twists. 108 totalt! (jo ni kan säkert räkna själva, men tänkte att ni skulle slippa) Helskottas va det brände i magen. ville nästan ge upp och gråta. Men jag stod ut. Ärligt talat måste den här utmaningen ha börja ge reslutat för jag minns väl, det var ju tio dagar sen, va jag tyckte att 5 stycken brände. Jag klarade de ju visserligen, jag kände verkligen skillnad i ork i dag, var inte förren ja knåpa upp emot trettio som de började blir riktigt jobbigt.
Nu ska jag ta en promenad till mormor och hämta cykeln.
Puss på er!


RSS 2.0